Të gjitha kategoritë

Lajme & Blog

home>Lajme & Blog

Procesi i instalimit të makinerive të pëlhurave jo të endura YP-SS

Koha: 2023-04-15 Goditjet: 22

Zhe jiang Yanpeng Nonwoven Machinery Co., Ltd u ofron klientëve pajisje për prodhimin e pëlhurave jo të endura, një grup të plotë linjash të prodhimit të pëlhurave jo të endura me kokë të vetme dhe me dy kokë të lidhur, pajisje pëlhure jo të endura të shkrirë në erë, pëlhurë jo të endura të shkrirë rrotulluese pajisje, një grup i plotë i pajisjeve të prodhimit të pëlhurave jo të endura dhe pajisje të ndryshme të prodhimit të pëlhurave jo të endura (S/SS/SSS/SMS/SMMS/SSMMS). Adoptimi i teknologjisë së përparuar të prodhimit të pajisjeve të pëlhurave jo të endura nga Gjermania dhe shërbimi i prodhuesve të ndryshëm me përvojë të pjekur në prodhimin dhe funksionimin e pajisjeve.

Zhejiang Yanpeng Makineri jo të endura, Ltd

Pyetje: Nëse pajisjet mbërrin në fabrikën time, si mundet inxhinieri të na drejtojë dhe të na ndihmojë në instalimin e makinës së pëlhurave jo të endura?
Së pari,Makineri prej pëlhure jo të endura SSkanë nevojë për ndërtimin e inxhinierisë bazë. Të tilla si platformat e çelikut dhe rezervuarët e ruajtjes së ujit.
Së dyti,Makineri prej pëlhure jo të endura SSkanë nevojë për pozicionimin dhe instalimin e pjesëve kryesore të pajisjeve të tilla si ekstruder, pesë, pompë matëse...
Së treti,Makineri prej pëlhure jo të endura SSduhet instalimi i sistemit të tubacionit të naftës, sistemit të kanaleve të ajrit, sistemit të tubacionit të furnizimit me ujë.
Së katërti,Makineri prej pëlhure jo të endura SSduhet instalimi i sistemit elektronik të kontrollit.
Së pesti,Makineri prej pëlhure jo të endura SSkanë nevojë për udhëzime për korrigjimin e fillimit dhe procesin e prodhimit.
Së gjashti,Makineri prej pëlhure jo të endura SSkanë nevojë për udhëzime për aplikimin e pajisjeve ndihmëse.

Zhejiang Yanpeng Makineri jo të endura, Ltd


Paraprakisht: Zhejiang Yanpeng Nonwoven Machinery Co., Ltd. mori pjesë në CHINAPLAS2023 të mbajtur në Shenzhen dhe ekspozitën INDEX2023 të mbajtur në Zvicër

Tjetra: Çfarë është Meltblown Nonwoven nga Meltblown Unwoven Makine Making Fabric?